Post by dempbuvingmersand on Feb 6, 2022 16:19:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ סיבולת מחולל קוד לרמות ▞▞▞
▞▞▞ Staff! - Job Game | Simulator 2022 version ▞▞▞
משחק מהנה זה כמו החיים האמיתיים וזה כל כך מגניב
המשחק הזה הוא לא רעיון מקורי, זה קרע של משחק ב-Nintendo Switch שנקרא עבודה טובה, והוא הרבה יותר טוב מזה. אם אין לך סוויץ' או כסף כדי להשיג את הדבר האמיתי, ראה קצת משחקיות שלו ב-YouTube כדי להראות כמה זה טוב יותר מההפרעה הפשוטה הזו
הכל טוב והמודעות אבל בכל פעם שהמודעה אנכית, הכפתור x כל כך קטן שאי אפשר לבטל את המודעה, אז בכל פעם שהמודעה הזו מגיעה אני תמיד מפעיל מחדש את המשחק אז 4.5/5 זה טוב אבל המודעה האנכית גרועה . סליחה שטעיתי, זה רק בגלל בעיית המודעה, זה תמיד עוצר ומפסיק בגלל זה אני לא יכול לבטל את המודעה. 5/5
משחק מצוין
אפליקציה נהדרת
המודעות הבלתי ניתנות לדילוג אחרי כל רמה זעירה היו גרועות מספיק, אבל הן הגיעו לשפל חדש כשהתחילה להציג מודעות מרובות שלא ניתן לדלג עליהן ברציפות. יש משהו כמו עשר שניות של משחק בין שלושים שניות של פרסומות. איזה בדיחה. חלאות מוחלטת.
Staff! - Job Game | Simulator Simulator mfrj
האם המשחק הוא מאוד מציאותי ומהנה אבל ציפיתי ליותר מזה כמו שיש לי מיני-משחקים על ידי משחק במיני-משחק אתה מרוויח כסף הלוואי שלמשחק יהיו גם יותר תכונות אבל זה כל מה שיש לי בראש בבקשה שים את התכונות האלה
Chicken Gun Actie wiet
חוסר התגובה לאחר ששילמתי על שום פרסומות הוא מגוחך. שילמתי עבור גישה מלאה למשחק ועדיין יש לי פרסומות. פנה למפתחים וקיבל שקט משחק מהנה אך נוצר על ידי נוכלים.
זה משחק ממש כיף אבל שלב ארבע הוא בלתי מנוצח זה אומר לנגב את הרצפה אבל אתה לא יכול לנגב שום דבר עד לנקודה הזאת אין מה לעשות חוץ מזה המשחק הזה מדהים מדהים 🙂
אוהב את זה זה מאוד כיף ומלמד ילדים לא לקנות דברים שנראים טוב ולחסוך למשהו חשוב או במה שאתה יכול להשתמש אם הייתי צריך לדרג את זה מ-10 זה יהיה 9.5/10 הבעיה היחידה היא שמיטת החתול לא צריכה להיות להיות בדרך וטי
יותר מדי מודעות
המשחק הזה לא מלהיב או מתח אם אתה משועמם אתה יכול לשחק את המשחק הזה אני לא שמח לשחק את המשחק הזה אני לא אוהב את המשחק הזה אז זה למה לתת כדי להתחיל תודה
המשחק עצמו מהנה ומקורי. עם זאת, היו המון מודעות אוטומטיות, אז שילמתי כדי להסיר את המודעות. עם זאת, התבדיתי. הדבר ששילמתי עליו אמר "אין פרסומות" אבל הם עדיין שואלים אם אתה רוצה לראות מודעה כדי לקבל פרסים מסוימים. לא, אני לא רוצה לראות את המודעה, שילמתי כדי לא לראות פרסומות, אני צריך לקבל את התגמולים כי שילמתי עבורה.
זה משחק טוב ואני רוצה להקדיש את זמני לשחק בו אבל הפרסומות תמיד לוקחות זמן. אני נהנה מזה אבל הפרסומות הורסות את האווירה. זו הבעיה היחידה של ה-ADS.
כיף אבל הרבה יותר מדי פרסומות, אני בדרך כלל אוהב את המשחק אבל הפרסומות הורסות את החוויה.
המשחק הזה מנסה להיות "עבודה טובה" הפופולרי כל כך אבל נכשל בכך. מלא באגים שוברי משחקים, טונות של מודעות שאתה נאלץ לצפות בהן כדי לדלג על הרמות שאתה לא יכול לשחק בגלל פריטים שמתקלקלים ברצפה; התקדמות סופר איטית וכו' וכו'
המשחק קורס כל הזמן, יש לו מוזיקה מעצבנת, והם הפכו את הצפייה בפרסומות לטובה יותר מאשר לעבוד. ניסיון רע בסך הכל
משחק טוב, אבל למה להגיד שיש לו תוכן גרוע, כל מה שהמשחק הזה הוא רק המקום שבו אתה עובד ומשדרג את הבית שלך.😑
המשחק חוזר על עצמו מדי. שיחקתי את 25 הרמות הראשונות, ועשיתי הכל תוך 20 דקות. כל רמה זהה. תפוס אובייקט 1. תביא אותו לאובייקט 2. פשוטו כמשמעו כל המשחק הזה.
כיצד מצפים יוצרי משחקי וידאו לקבל ביקורות הגונות אם יבקשו אותן תוך 5 דקות? זה נהיה מגוחך למען האמת. עריכה: לאחר משחק ממושך, כל מה שאני יכול לומר הוא משחק מיני משעמם, פרסומת, משחק מיני משעמם.
המשחק בסדר אבל יש לי שתי בעיות יש מתנות אבל אתה צריך לראות תוספת וזה מרגיש כאילו אין משחק
משחק רע! מודעות אחרי כל רמה של 5 שניות וכל הרווחים מרמה זו מושקעים בהיבט הסיפור של המשחק מבלי לתת לך הרבה ברירה. לא מרגיש שאתה משחק משחק, מרגיש שאתה צופה במישהו משחק משחק.
👍😁🏴😆😘😍🤩🇱🇰☑️🕶️📞
חיי צוות? להעיר את העולם בקלות רבה יותר מאשר להפוך בית מדהים למשחק עבודה מאשר כמו Job Game v.s Relax Gamer. אם אתה מסיים את הסגל, סיים את הסגל או שזה נגמר. [בפיליפנית] Aking naalan sa saaan nag-aaral ako. Palapalano kana ng lobo pa? הינדי. [ברגיל] אז?
הבאג כל כך מעצבן ביום 19😡😡 כשאני משחק ביום 19 אני מסיים את המגב אז לא הולך ל-100% זה כל כך מעצבן בבקשה תתקן את זה לפני שאני אתן 5 כוכבים פשוט תתקן את הבאג
משחק מהנה אבל עמוס בפרסומות, פרסומת מזומנים נוספת של 30 שניות, לא רוצה פרסומת מזומנים נוספת של 10 שניות. כאילו באמת??
אוקיי, זה משחק טוב אבל אני ממליץ שהאישה תעבוד גם.. ותוריד את המחירים תנו לנו יותר עבודות תנו לנו לקבל יותר שכר בבקשה
אני מדרג את זה עם 2 כוכבים כי יש יותר מדי באגים... כמו בשטוף
המשחק מהנה ופשוט. אבל אל תרכוש את ללא פרסומות. רכשתי את ללא פרסומות ועדיין מקבלים פרסומות. שלחתי אימייל למפתחים ללא תגובה. תקן את הבעיה או החזר לי בבקשה
המשחק היה די מעניין אבל ניסיתי יותר מחמש פעמים לצפות במודעה כדי לקבל מזומן אבל לא קיבלתי.
משחק טוב עד כה. 3 כוכבים, כי עמדתי לרכוש ללא מודעות ולקרוא ביקורת של מישהו על כך, לא להסיר את המודעות כדי לקבל כסף x3. אם אני הולך לשלם כדי שלא יהיו לי פרסומות, בטח שלא אצטרך לצפות במודעות עדיין, נכון?!
אוקיי קודם כל, מיגאם החיווט לפעמים לא מסתדר אלא אם אתה צופה במודעה, שנית, יש כמה תקלות ברמה שגורמת לך לצאת מהמפה, שלישית, יש רק 185(?) רמות שהיא חוזרת עליהן עצמו, רביעית הרעיון של המשחק הזה הוא לגמרי לא מקורי, זה כולל את כל המשחקים האחרים שלך עם אותו רעיון, חמישית, יש יותר מדי פרסומות אלא אם כן אתה מכבה את האינטרנט שלך, שישית, במשחק הזה כנראה יש נכסים גנובים. בסך הכל המשחק הזה מסריח כמו החברה שלך
לא באמת הבדל אמיתי לבריטניה. יש לי רעיון טוב לפרסם בהצלחה. יש לי רעיון טוב לפרסם בהצלחה. אני נוצרתי. זה יעזור לנו לשפר את האתר שלנו בכתובת או בטלפון, או שאתה צריך לשלם אגורה Plain והשאר לא אחראי. . הצד השני, אני חושב בחודשיים האחרונים. אני חושב שיש לי רעיון טוב. לא תהיה לי ההזדמנות. היחיד
כלומר בזמן שהמשחק נחמד
אני אוהב את המשחק הזה והכל, אבל העדכון החדש מטריד אותי. השלמתי את כל הבית, ובחרתי את הרהיטים שאני אוהב. גם אם זה זול, אהבתי כמה מהם ולא רוצה לשנות את זה. אבל בעדכון החדש, עלינו לבחור את הדבר היקר ביותר כדי לקבל מספיק כוכבים כדי לפתוח חדר חדש. אני לא אוהב כמה פריטים יקרים, ואני לא רוצה לשנות איך הבית שלי נראה. אהבתי את זה כמו שהיה קודם - אתה מסיים לעדכן חדר, וחדר חדש נפתח.
זה משחק ez מהנה שמעביר זמן טוב, אבל אני נשבע באלוהים שאם הוא לא יפסיק לקפוא ולא להגיב בכל פעם שאני מנסה לראות מודעה עם כסף נוסף, אני פשוט הולך להסיר את ההתקנה
רק התחלתי
אתה אוהב קבל רק רמה אחת לשחק בלי פרסומות והשאר רק מודעה כמו מודעה של 50 שניות או מודעה של 30 שניות ודי משעמם אם אתה שואל אותי....
קצת כיף, אבל יותר מדי פרסומות, כל הזמן. גם המשחק מבקש דירוג בחנות Play לאחר 2 קליקים... יאללה, תן לנו לחוות את המשחק קצת יותר לפני שנשאל את זה! והפוך את המודעות לקצת פחות תכופות. לאחר סיום העבודה, יש לנו אפשרות לצפות במודעה ולהרוויח עוד כמה מטבעות. אם אני בוחר ב"לא תודה", המשחק עדיין מציג 2 מודעות (ניתן לדלג עליהן). אין באמת ברירה, נכון? זה יהיה מגניב לשפר את הנקודות האלה
גונב את הנתונים שלך. זה עוד משחק טחינה של "בונה בתים". בזבוז זמן. אני מקווה שהמפתח יעבור ביקורת על ידי גובי מס למשך 30 השנים הבאות.
משחק טוב להרוג זמן אבל צריך יותר רמות ולהוריד את עלות הריהוט...
זה לגיטימי המשחק הכי טוב אי פעם אני תמיד משחק בזה כשאני משתעמם וזה מאוד מרגיע כשאני לחוץ וצריך להירגע. הלוואי שתוכל להוסיף עוד דברים לעשות ברמות כמו להתעסק בדברים, לאסוף את החתולים ודברים כאלה. אין הרבה פרסומות ואני אוהב את זה. אני בהחלט ממליץ על המשחק הזה.
מודעות זה בעיה גדולה, צריך להירגע עם כל זה.
היה כיף בהתחלה. אבל תקרת ההכנסה הופכת את זה למגרה בטירוף כשהמחירים ממשיכים לעלות. חוץ מזה, יש יותר מדי מודעות, אפילו בשביל לבחור לא לקבל בונוס. למשחק היה פוטנציאל אבל המפתחים היו חמדנים מדי.
זה מאוד קל ולא מצאתי את זה משעשע בשום צורה
יותר מדי פרסומות!!!! אני לא אוהב איך שהפרסומות לוקחות כל כך הרבה זמן לסיים!! המשחק די טוב אבל המודעות לוקחות את רוב האפליקציה. לא מגניב.